Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel deze webshop met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Beko Techniek niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud hiervan kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geldigheid van weergegeven prijzen en afbeeldingen

Als door een menselijke of een technische fout een prijs, omschrijving of andere voorwaarde(n) van een product of dienst verkeerd is/zijn weergegeven in deze webshop en tegen deze foutief weergegeven prijs of voorwaarde(n) is besteld, kan Beko Techniek weigeren een dergelijke bestelling uit te voeren tegen de foutief weergegeven prijs of voorwaarde(n). Prijzen zijn geldig op het moment van publicatie in deze webshop, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Afbeeldingen van bakkerijgereedschappen die getoond worden kunnen enigszins afwijken van de uiteindelijk geleverde versie.

Informatie van derden

Beko Techniek is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de in deze webshop door derden geplaatste teksten, banners, afbeeldingen of hyperlinks.

Levertijd
 1-5 werkdagen
 Bestelartikel, langere levertijd
 Direct leverbaar